Over 52keeranders

Ken je dat gevoel dat je steeds maar hetzelfde aan het doen bent? Niet dat de manier waarop het gaat niet oké is, maar het wordt allemaal een beetje saai. Zo kwamen wij er eind 2013 achter dat we eigenlijk altijd hetzelfde aten. Maandelijks vier keer spinazie, zo nu en dan een stamppotje van het één of ander en elke week iets ‘buitenlands’ en dan meestal uit een pakje. Dat moest anders! En zo is dit idee ontstaan. Een jaar lang elke week een nieuw recept uitproberen. Hoofdgerechten, bijgerechten, taarten, toetjes, noem het maar. Althans, we zouden een poging gaan doen. Het heet niet voor niets een goed voornemen. Wekelijks hoopte ik dan de nieuwe recepten met de daarbij behorende meningen, ervaringen en op- en aanmerkingen te posten. En met succes! Inmiddels is het eerste jaar afgerond en ben ik al bezig met het tweede jaar. Het is erg leuk om steeds nieuwe dingen te ontdekken, from scratch te koken en producten te proeven die je nog nooit eerder hebt gegeten. En stiekem hoop ik dat het lezen van deze blog jou inspireert om ook eens iets heel anders klaar te maken! (:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s